Maak kennis met de Caravelair Sport Line 486!

21 March 2024

Maak kennis met de Caravelair Sport Line 486!

Caravelair caravans worden steeds aantrekkelijker voor kopers, met verbeterde afwerkingen, stijlvolle interieurs en indrukwekkende functies. De Sport Line 486 is perfect voor een gezin met 2 kinderen en het relatief lichte gewicht betekent geen noodzaak voor een zware auto.

Nieuw koetswerk

De Sport Line 486 heeft een strak nieuw exterieurontwerp met lichtgrijze wanden met getinte ramen, zwart omlijnde opbergvakken en blauwe decoratieve elementen, wat hem een opvallende uitstraling geeft. De gestapelde ramen aan de achterkant verraden de aanwezigheid van stapelbedden binnenin. Gebouwd met sandwichpanelen, is het exterieur robuust met hagelbestendig polyester, terwijl binnenin XPS-isolatie en multiplex zorgen voor comfort en duurzaamheid. Handige exterieurfuncties zijn onder meer gasgrill-aansluitingen, stopcontacten en tv-aansluitingen in het luifelgebied, samen met een buitendouche en stadswateraansluiting.

Interieurcomfort

Binnenin is het meubilair elegant ontworpen met goed gekozen kleuren, met lichte houten afwerkingen voor de wanden en stijlvolle donkere accenten voor deuren en kasten. De ergonomische zitkussens zijn gestoffeerd in bijpassende donkere textiel, waardoor een gezellige sfeer ontstaat. Ondanks zijn eenvoudige ontwerp biedt het interieur voldoende ruimte voor een gezin met twee kinderen, met een comfortabel dwarsbed aan de voorkant en een praktische indeling die een keuken tegenover het zitgedeelte en stapelbedden nabij de achterkant omvat. Gordijnen zorgen voor privacy voor de slaapgedeelten, terwijl voldoende opbergruimte zorgt voor gemak voor bagage. De stapelbedden zijn stevig maar eenvoudig, met matrassen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd om het onderste bed tegen de achterwand te klappen.

Compacte en gebruiksvriendelijke badkamer en keuken

De compacte badkamer heeft een vaste toilet en een kleine wastafel, geschikt voor snelle wasbeurten, terwijl voor langere douches of uitgebreider wassen, sanitaire voorzieningen op de camping worden aanbevolen. De keuken is een hoogtepunt van het interieur, met een lichtgekleurd aanrechtblad, een driepitsfornuis met elektrische ontsteking en een spoelbak, allemaal met hun eigen covers voor extra werkruimte. Opslag wordt verzorgd door bovenkasten en laden, inclusief een compressor koelkast.


Andere praktische kenmerken

De Caravelair Sport Line 486 is uitgerust met USB- en 230-volt stopcontacten nabij de bedden voor gemak, samen met LED-verlichting door het hele voertuig voor ambiance en functionaliteit.
 

De Caravelair Sport Line 486 samengevat

Al met al biedt de Sport Line 486 een goed geconstrueerd exterieur en een uitgebreide set functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen die waarde en comfort zoeken in hun caravanavonturen.

Bekijk hier de technische specificaties

Bedankt voor de interessante blogpost: https://blog.seniorennet.be/zwerfautoclub/ !